Meghívó

meghivo.jpg

Tisztelt Tagságunk! Kedves Barátaink!

Szeretettel meghívjuk Önöket az immár hagyományos *Bad Deutsch-Altenburgban/Németóváron* rendezett koszorúzási ünnepségünkre,
amelyre *2023. június 4-én*, *16 órakor* kerül sor, az „Europa”- Club által 2016. május 26-án állított Szent István szobornál, amely Hunyadi László erdélyi szobrászművész alkotása.
Különös jelentőséget kap a hármas határnál a megemlékezésünk, hiszen június 4. a *Nemzeti Összetartozás Napja*, találkozás a felvidéki, a magyarországi és ausztriai magyarok számára, hogy kifejezzük *„Határ el nem választ bennünket!”.*
A koszorúzás után, a *Mária templomban*, melyet Szent István királyunk alapított 1028-ban, *17.30-tól* a *20 éves Nemzetközi Duna Filharmónia jubileumi koncertjére* kerül sor. Ez a  CENTROPE ünnepi rendezvény a középeurópai, határon átnyúló  együttműködés figyelemre méltó kulturális eseménye, amelynek rendkívül fontos szerepe van a diaszpórában élő magyarság identitásának ápolásában.

Részletes információkat a mellékelt meghívóban találnak. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy erre az alkalomra *buszt indítunk a Schwedenplatz-ról, 14 órakor.* A busz hozzájárulás 8€/fő.
Jelentkezni a honlapon keresztül www.europaclub.at/kapcsolat az egyesület e-mail címén, europaclubbecs@gmail.com, europaclubbecs@gmail.com, telefonon Kotsis Péternél 0680 2300 686  lehet, június 1-ig.
Üdvözlettel az „Europa”-Club vezetősége
www.europaclub.at
meghivo2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetakarigazis.blog.hu/api/trackback/id/tr7918134416

Lehet, akár igaz is

A blog az életből vett példákról, megtörtént esetekről, tapasztalatokról szól környezetünkkel, utazással, pedagógiával kapcsolatban, valamint kiállításokról, koncertekről, rendezvényekről.

Friss topikok

süti beállítások módosítása